Qwic

Qwic

Qwic ontwikkelt elektrische herenfietsen, damesfietsen en speed pedelecs volledig in eigen beheer. Hun E-bikes ontstaan uit passie, vakmanschap en hoogwaardige onderdelen. Zelf noemen ze dat ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’.

qwic logo

Enkel de beste toeleveranciers complementeren de Qwic E-bikes. Daarbovenop is elk frame handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Zo heeft het lichtgewicht aluminium frame een inwendige versterking dat zorgt voor een verhoogde stijfheid en betere wendbaarheid.

Bij ’t Velomakerke zijn we ervan overtuigd dat dit de beste elektrische fietsen op de markt zijn.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van je Qwic E-bike.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Qwic damesfietsen, herenfietsen en speed pedelecs een keer te bekijken. Zaakvoerder Kristof heeft een uitgebreide kennis van het merk en voorziet je graag van de nodige adviezen.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Qwic

Een Qwic fiets kopen?

Heb je interesse om een Qwic fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je zo’n E-bike wel eens van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Interesse in andere merken?

CORONAMAATREGELEN

Beste klanten,

Omwille van de huidige Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze winkel tot nader order te sluiten. Onze werkplaats zal echter steeds geopend blijven voor herstellingen en onderhoud. Gelieve de procedure te volgen zoals deze uithangt, zodat wij uw en onze gezondheid kunnen waarborgen. Wij blijven tevens bereikbaar via telefoon/e-mail.
U kan ook online reparatie inplannen. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Vriendelijke groeten,
Team ’t Velomakerke

Velomakerke-sweater