Qwic

Qwic

Qwic ontwikkelt elektrische herenfietsen, damesfietsen en speed pedelecs volledig in eigen beheer. Hun E-bikes ontstaan uit passie, vakmanschap en hoogwaardige onderdelen. Zelf noemen ze dat ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’.

qwic logo

Enkel de beste toeleveranciers complementeren de Qwic E-bikes. Daarbovenop is elk frame handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Zo heeft het lichtgewicht aluminium frame een inwendige versterking dat zorgt voor een verhoogde stijfheid en betere wendbaarheid.

Bij ’t Velomakerke zijn we ervan overtuigd dat dit de beste elektrische fietsen op de markt zijn.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van je Qwic E-bike.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Qwic damesfietsen, herenfietsen en speed pedelecs een keer te bekijken. Zaakvoerder Kristof heeft een uitgebreide kennis van het merk en voorziet je graag van de nodige adviezen.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Qwic

Een Qwic fiets kopen?

Heb je interesse om een Qwic fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je zo’n E-bike wel eens van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Interesse in andere merken?

Paasverlof

Beste klanten,

Wij maken tijd voor ons gezin en gaan hiervoor sluiten. Vanaf do 6 april tot di 11 april. 

Wij vliegen er terug in, wo 12 april vanaf 8.30u.

Alvast fijne Paasdagen,

Katrin & Kristof

Velomakerke-sweater