Liv

Liv

Liv is een premium lijn van damesfietsen en accessoires ontworpen om fietsers de beste ervaring te bieden. Onze fietsen zijn ontworpen om te passen bij de lichaamsvorm, stijl en behoeften van elke vrouw.

LIV Logo

Bij ’t Velomakerke richten we ons ook op adviseren van fietsen die zijn afgestemd op de behoeften van vrouwelijke fietsers. We weten wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je je tijdens elke rit comfortabel en veilig voelt.

Liv fietsen hebben ergonomische ontwerpen met lichtgewicht frames, hoogwaardige componenten en stabiele geometrie. In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw Liv fiets. Gravelraces en gravelrijden is een uitdagende combinatie van snelheid, uithoudingsvermogen en stuurvaardigheid.

Met Liv gravelfietsen kun je elk terrein aan, van asfaltwegen tot grindpaden, zandpaden en meer. Liv fietsen zijn ontworpen voor maximale veelzijdigheid met krachtige remmen en stevige framematerialen voor meer controle op elke ondergrond.

Wil je meer informatie? Kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Liv fietsen te bezichtigen. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte fiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Liv

Een Liv fiets kopen?

Heb je interesse om een Liv fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?

GESLOTEN

Beste klanten,

we zijn gesloten de volgende datums:

1) woensdag 1 mei : feest van de arbeid

2) donderdag 9 mei is de winkel gesloten omwille van ‘OHV’. Wij maken de brug met dat weekend. 
Dus ook 10 en 11 mei gesloten.

3) Maandag 20 mei met Pinkstermaandag 

4) Op zaterdag 25 mei zal de winkel uitzonderlijk om 12u gesloten zijn.

Fietsgroeten Katrin & Kristof

Fietsherstelling
Velomakerke-sweater