Racefietsen

Orbea ORCA_M31eLTD red- blue

Racefietsen

Met de racefietsen van Orbea, Giant en Liv in ons gamma, kan je bij
’t Velomakerke terecht voor de perfecte koersfiets.

Ben je op zoek naar de racefiets die je naar het volgende niveau tilt? Of ben je van plan om sportiever te leven? Met de racefietsen van OrbeaLiv en Giant in ons gamma, kan je bij ’t Velomakerke terecht voor de perfecte sportfiets.

Orbea is ons huismerk en staat voor kwaliteit en garantie. Dit topmerk uit het Baskenland garandeert een levenslange garantie op het frame. Dergelijke kwaliteit en garantie kunnen wij alleen maar aanjuichen.

Je eigen koersfiets samenstellen? Bij Orbea kan je dat. Je hebt de mogelijkheid om je hoogsteigen persoonlijke fiets samen te stellen. Bepaal zelf de kleuren en componenten die op de fiets geïnstalleerd worden.

Je kan zelf een poging wagen via deze link (https://www.orbea.com/be-nl/myo) of kom een keer langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar. Daar kan je hem zelf samenstellen op ons touchscreen en kan je bij ons te rade voor advies.

In ons service center kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw racefiets of koersfiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Orbea racefietsen te bezichtigen en ontdek zelf uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte koersfiets.

Bekijk onze racefietsen in de shop!

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Racefietsen

Heb je interesse om een Orbea, Giant of Liv racefiets te kopen?

Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je de racefiets toch een keer van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere fietsen?