Alpina

Alpina

Wanneer kinderen aan het fietsen zijn, voelen ze zich stoer. Het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes of de voetbaltraining mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen.

alpina-logo

Hun gamma bestaat uit de mooiste kinderfietsen van de allerbeste kwaliteit. Het is dat sprankeltje magie dat ze aan ieder kind bezorgen, dat ons overtuigd heeft om resoluut voor kinderfietsen van Alpina te kiezen.

Natuurlijk staat veiligheid voorop wanneer het om de fiets van je kind gaat. Ook daar staat Alpina bij stil.

Ze zorgen dat elke fiets voorzien is van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Zo hebben alle fietsen een bel, anti-slippedalen, een terugtraprem en wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het frame zodanig dat stevigheid gegarandeerd is.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van je Alpina fiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Alpina kinderfietsen te bezichtigen en voel zelf hoe ze zorgvuldig samengesteld zijn. Zaakvoerder Kristof kan je tevens bijstaan met het kiezen van de juiste framehoogte voor een ideale positie op de fiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Alpina fietsen

Een Alpina fiets kopen?

Heb je interesse om een Alpina fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?