Bakfietsen

gazelle Makki Load bakfiets

Bakfietsen

Wil je genieten van een fiets met trapondersteuning? Dan kan je bij ons terecht voor een breed gamma E-bikes.

Bakfietsen zijn superhandig voor jonge ouders, maar ook als je vaak een logistieke oplossing nodig hebt. De vrijheid die een bakfiets schenkt is ongekend: zonder problemen de kinderen naar school brengen om daarna boodschappen te doen en dat allemaal zonder parkeerproblemen.

We maken een bewuste keuze voor het merk Gazelle. Gazelle bakfietsen hebben een uniek stuursysteem dat werkt met kabels in plaats van een klassieke stuurstang. 

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw bakfiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om onze bakfietsen van Gazelle te bezichtigen. Dan kan je zelf ontdekken uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte bakfiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Bakfietsen

Heb je interesse om een Bakfiets te kopen?

Heb je interesse om een Bakfiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je de Bakfiets toch een keer van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Paasverlof

Beste klanten,

Wij maken tijd voor ons gezin en gaan hiervoor sluiten. Vanaf do 6 april tot di 11 april. 

Wij vliegen er terug in, wo 12 april vanaf 8.30u.

Alvast fijne Paasdagen,

Katrin & Kristof

Velomakerke-sweater