Fietsherstelling

Fietsherstelling

Fietshersteldienst

In ons servicecenter kan je terecht voor onderhoud en herstellingen van alle fietsen.
Ook fietsen die niet bij ons aangekocht zijn.

De snel groeiende fietsbranche vereist van een goede fietsenmaker dat hij jaarlijks verschillende bijscholingen volgt. ’t Velomakerke streeft er dan ook naar steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Dankzij onze handige sms-service ben je meteen op de hoogte van je fietsherstelling. Wil je toch liever gebeld worden? Uiteraard is dat geen probleem voor ons.

Elke herstelling wordt opgeslagen in ons systeem, zodat we later perfect kunnen zien wanneer er reeds door ons aan uw fiets gewerkt is en wat we eraan gedaan hebben. Aan de hand van deze historiek kunnen eventuele problemen goed opgevolgd worden.

Servicebeleid voor reparaties

Bij ’t Velomakerke streven we ernaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen u graag informeren over ons servicebeleid voor reparaties.

Voor fietsen die bij ons zijn aangekocht, bieden wij voorrangsservice aan. Dit betekent dat deze reparaties met voorrang worden behandeld, zodat u snel weer op weg kunt met uw vertrouwde fiets.

Heeft u uw fiets ergens anders gekocht? Geen zorgen, ook dan bent u van harte welkom in onze werkplaats. We zullen uw fiets met dezelfde professionaliteit en aandacht behandelen zodra we tijd beschikbaar hebben.

Wij waarderen uw begrip en geduld en kijken ernaar uit om u te helpen met al uw fietsbehoeften.
Voor vragen of het plannen van een reparatie, neem gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons.

Wilt u graag een afspraak maken? Klik hieronder om ons te contacteren. 

Fietsherstelling band

Een fiets onderhouden of laten herstellen?

Bel naar 0477 30 12 59 of klik hiernaast om een afspraak te maken.