Norta

Norta

Norta is een Belgisch merk en dat betekent maar één ding: hun kwaliteitsnormen zijn hoog. Ze werken samen met Bosch voor de aandrijvingen om ervoor te zorgen dat je de allerbeste e-bike-ervaring krijgt.

Logo Norta

Hun e-bikes zijn ontworpen en gebouwd met de hoogste kwaliteitseisen in het achterhoofd en gebruiken alleen de beste materialen.

Ze bieden een uitgebreid assortiment aan modellen, zodat je de perfecte e-bike voor jouw behoeften kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een mountainbike of een stadsfiets, ze hebben voor ieder wat wils!

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw Norta fiets.

Bij Norta staat buiten kwaliteit ook innovatie centraal als het om e-bikes gaat. Daarom investeert Norta veel in onderzoek en ontwikkeling, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste technologie.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Norta e-bikes te bezichtigen en ontdek zelf uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn.

Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte fiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Norta

Een Norta fiets kopen?

Heb je interesse om een Norta fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?