Kinderfietsen

alpina jongensfiets blauw

Kinderfietsen

Met de fietsen van Alpina kunnen wij kinderfietsen leveren voor kinderen in de leeftijdscategorieën van 2 tot 12 jaar.

Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Iets om van weg te dromen. Menig een kind zet een nieuwe fiets op hun verlanglijstje voor zijn/haar verjaardag of gaat op de schoot van Sinterklaas zitten en vraagt om een nieuwe fiets.

Met de fietsen van Alpina kunnen wij kinderfietsen leveren voor kinderen in de leeftijdscategorieën van 2 tot 12 jaar. Zij vervaardigen fietsen waar kinderen van wegdromen. Bovendien zijn ze van de beste makelij zodat ieder kind dat magische gevoel kan ervaren.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van kinderfietsen.

Natuurlijk wil je eerst zo’n nieuwe kinderfiets bezichtigen, daarvoor kan je gerust een keer langs komen in onze fietsenwinkel te Vosselaar. We hebben een mooi gamma in onze toonzaal staan en dan kan je zelf ontdekken uit welke topmaterialen ze vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof helpt je graag om de perfecte grootte van frame uit te kiezen voor jouw kleine deugeniet.

Kijk onze kinderfietsen in de shop!

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Kinderfietsen

Heb je interesse om een Kinderfiets te kopen?

Heb je interesse om een nieuwe Kinderfiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je de E-bike toch een keer van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Paasverlof

Beste klanten,

Wij maken tijd voor ons gezin en gaan hiervoor sluiten. Vanaf do 6 april tot di 11 april. 

Wij vliegen er terug in, wo 12 april vanaf 8.30u.

Alvast fijne Paasdagen,

Katrin & Kristof

Velomakerke-sweater