Stadsfietsen en Plooifietsen

Giant Attend CS2 heer Blue Ashes

Stadsfietsen en Plooifietsen

Een comfortabele fiets voor dagelijks gebruik? Een fiets voor woon-werk verkeer of school? Bij ons kan je terecht voor de betere stadsfietsen en plooifietsen.

Wil je een comfortabele fiets voor dagelijks gebruik? Een fiets voor woon-werk verkeer of een fiets om mee naar school te fietsen? Dan kan je bij ons terecht voor de betere stadsfietsen en plooifietsen.

Als verdeler van het wel bekende merk Gazelle, kan u bij ons vast wel een stadsfiets vinden die aan uw goesting voldoet. Gazelle heeft een breed gamma bloedmooie fietsen, telkens vervaardigd uit de allerbeste materialen. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Daarnaast hebben we een aanbod compacte plooifietsen van het merk Bron & Bryde die je gemakkelijk kan meenemen op het openbaar vervoer of op reis in de caravan of mobile home. Ideaal voor dagelijks pendelen.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw stadsfiets of plooifiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om onze stadsfietsen en plooifietsen te bezichtigen en ontdek zelf uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte fiets.

Bekijk onze stadsfietsen in de shop!

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Stadsfietsen

Paar voorbeelden van Plooifietsen

Heb je interesse om een Stadsfiets of Plooifiets te kopen?

Heb je interesse om een Stadsfiets of Plooifiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je de fiets toch een keer van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere fietsen?