E-bikes

blauwe ebike gazelle

E-bikes

Wil je genieten van een fiets met trapondersteuning? Dan kan je bij ons terecht voor een breed gamma E-bikes.

Met kwaliteitsmerken zoals Gazelle, Qwic, E-bike Das Original en Gudereit in het gamma, is ’t Velomakerke de perfecte plek om uw elektrische fiets aan te kopen. Er zijn 2 verschillende categorieën, namelijk:

  • E-Bikes (tot 25 km/u)
  • Speed-Pedelec (tot 45 km/u)

E-bikes zijn perfect voor verschillende doeleinden, denk maar aan personen die herstellen van een ziekte of blessure of personen waarvoor met de fiets naar het werk pendelen toch net iets makkelijker is.

In ons service center kan je ook steeds terecht voor het onderhoud van jouw elektrische fiets, softwarecontroles en upgrades.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om onze E-bikes te bezichtigen en ontdek zelf hoe handig ze zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de beste E-bike.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van E-bikes

Heb je interesse om een E-bike te kopen?

Heb je interesse om een E-bike te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je de E-bike toch een keer van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere fietsen?

CORONAMAATREGELEN

Beste klanten,

Omwille van de huidige Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze winkel tot nader order te sluiten. Onze werkplaats zal echter steeds geopend blijven voor herstellingen en onderhoud. Gelieve de procedure te volgen zoals deze uithangt, zodat wij uw en onze gezondheid kunnen waarborgen. Wij blijven tevens bereikbaar via telefoon/e-mail.
U kan ook online reparatie inplannen. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Vriendelijke groeten,
Team ’t Velomakerke

Velomakerke-sweater