Bron & Bryde

Bron & Bryde

Advanced E-Bike Das Original is de eerste producent van premium e-bikes in Duitsland. Deze ‘Made in Germany’, handgemaakte E-bikes beschikken over uitstekende rijeigenschappen, de beste onderdelen en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Logo Norta

Ze zijn zo overtuigd van hun “Deutsche gründlichkeit” dat ze 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar garantie op de accu en 2 jaar garantie op alle overige onderdelen geven.

Elke Advanced Ebike is met de hand gemaakt door één constructeur. Dat betekent geen ouderwetse lopende bandwerk. Op één werkplek wordt de gehele E-bike geproduceerd en is de betrokken constructeur verantwoordelijk voor de eindkwaliteit. Dankzij deze moderne manier van produceren streven ze naar de hoogste kwaliteit en wordt ook het individualiseren van E-bikes mogelijk gemaakt.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en herstelling van je Advanced Ebike fiets, softwarecontroles en upgrades.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Advanced Ebike fietsen te bezichtigen en ontdek zelf hoe goed ze zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de beste E-bike.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Bron & Bryde

Een Bron & Bryde plooifiets kopen?

Heb je interesse om een Bron & Bryde plooifiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?

Paasverlof

Beste klanten,

Wij maken tijd voor ons gezin en gaan hiervoor sluiten. Vanaf do 6 april tot di 11 april. 

Wij vliegen er terug in, wo 12 april vanaf 8.30u.

Alvast fijne Paasdagen,

Katrin & Kristof

Velomakerke-sweater