BRON&BRYDE

BRON&BRYDE

BRON&BRYDE is een snelgroeiend Belgisch merk gespecialiseerd in hoogwaardige, innovatieve en lichtgewicht elektrische plooifietsen met een uniek design.

logo BRON&BRYDE

Naast hun extravagant design zijn de plooibare e-bikes van BRON&BRYDE bekend om hun lichtgewicht en compact ontwerp. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren en op te bergen of mee te nemen met de auto, camper of boot.  Ze beschikken over geavanceerde technologieën zoals een verwijderbare en draagbare batterij, koppel- en cadanssensoren en een elektrisch ondersteuningssysteem tot 25 km/u dat zorgen voor een soepele en moeiteloze rit.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het 
onderhoud en herstelling van je BRON&BRYDE fiets.

Hun éénvoud in gebruik, comfort en groot bereik, maken van BRON&BRYDE plooibare e-bikes de ideale partner voor dagelijks woon-werkverkeer of de ideale metgezel voor uw recreatieve fietstochten. De elektrische plooifietsen van BRON&BRYDE zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, betaalbare en stijlvolle elektrische plooifiets!  

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de BRON&BRYDE fietsen te bezichtigen en ontdek zelf hoe goed ze zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de beste plooifiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van BRON&BRYDE

Een BRON&BRYDE plooifiets kopen?

Heb je interesse om een BRON&BRYDE plooifiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?