over ons

’t Velomakerke

E-bikes, Stadsfietsen, Plooifietsen, Mountainbikes,
Bakfietsen, Kinderfietsen, Racefietsen, Gravelfietsen en Fietsaccessoires.

U vindt het allemaal bij ’t Velomakerke in Vosselaar.

’t Velomakerke is uitgegroeid van een kleine winkel in de garage achter het huis tot een ruime fietsenwinkel met grote werkplaats. De winkel is ideaal gelegen nabij het centrum van Vosselaar en makkelijk bereikbaar via de verbindingsweg tussen Antwerpen en Turnhout of de E34.

Sinds 2012 zijn we gespecialiseerd in enkele vooraanstaande fietsenmerken voor sport- of vrijetijdsfietsen. Zo hebben we een ruime voorraad mountainbikes, racefietsen, e-bikes, bakfietsen, kinderfietsen, gravelfietsen en stads- en plooifietsen. We verkopen ook alle accessoires die u van een goede fietsenwinkel mag verwachten.

Onze belangrijkste fietsmerken zijn: Gazelle, Alpina, Advanced e-bike, Douze cycles, Norta, Giant, LIV, BRON&BRYDE en Orbea. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe, comfortabele fiets dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de winkel kan je diverse modellen bezichtigen en begeleiden we je graag bij het maken van je keuze.

In ons servicecenter staan we in voor fietsonderhoud en herstellingen. We herstellen en onderhouden ook fietsen die niet bij ons aangekocht zijn. Dankzij onze handige sms-service ben je meteen op de hoogte wanneer je fiets klaar staat.
Naast een breed gamma van fietsen, bieden we ook ruim aanbod aan van fietsaccessoires. Spring gerust binnen in onze showroom.

Vragen over Fietsen? Herstelling? Leasing?

We staan voor u klaar.
Stuur ons gerust een berichtje of spring gerust binnen in onze showroom. 

GESLOTEN

Beste klanten,

we zijn gesloten de volgende datums:

1) woensdag 1 mei : feest van de arbeid

2) donderdag 9 mei is de winkel gesloten omwille van ‘OHV’. Wij maken de brug met dat weekend. 
Dus ook 10 en 11 mei gesloten.

3) Maandag 20 mei met Pinkstermaandag 

4) Op zaterdag 25 mei zal de winkel uitzonderlijk om 12u gesloten zijn.

Fietsgroeten Katrin & Kristof

Fietsherstelling
Velomakerke-sweater