Orbea

Orbea

Orbea is hét super high-end Spaanse fietsenmerk bij uitstek. Ze staan gekend om hun fietsen met futuristische designs en een à la carte gamma dat enorm veel mogelijkheden biedt. Je kan je eigen fiets volledig samenstellen en customizen met behulp van de MyO configurator. Je kan het zo gek maken als je zelf wil.

logo orbea

Met hun ontstaan in het Baskenland, is het niet verontwaardigend dat ze vooral gekend staan voor hun sportfietsen. Gaande van een enorm aanbod racefietsen tot een grote selectie mountainbikes. Bovendien zijn ze sinds 1930 stilletjesaan uitgegroeid tot de marktleider in Spanje.

De Orbea koersfietsen en mountainbikes zijn échte uitblinkers.

Dankzij de MyO configurator kan je je fiets een geheel eigen touch geven en er zelfs je eigen naam opzetten. Je hebt de mogelijkheid om je hoogsteigen persoonlijke fiets samen te stellen. Bepaal zelf de kleuren en componenten die op de fiets geïnstalleerd worden.

Je kan zelf een poging wagen via deze link (https://www.orbea.com/be-nl/myo) of kom een keer langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar. Daar kan je hem zelf samenstellen op ons touchscreen en we doen dit ook graag tesamen. Zo ben je zeker van de best mogelijke afwerking voor de beste prijs en een fiets die specifiek op jouw fietsgebruik is afgestemd.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw Orbea fiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Orbea sportfietsen te bezichtigen en ontdek zelf uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte fiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Orbea fietsen

Een Orbea fiets kopen?

Wil je een Orbea fiets kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?

GESLOTEN

Beste klanten,

we zijn gesloten de volgende datums:

1) woensdag 1 mei : feest van de arbeid

2) donderdag 9 mei is de winkel gesloten omwille van ‘OHV’. Wij maken de brug met dat weekend. 
Dus ook 10 en 11 mei gesloten.

3) Maandag 20 mei met Pinkstermaandag 

4) Op zaterdag 25 mei zal de winkel uitzonderlijk om 12u gesloten zijn.

Fietsgroeten Katrin & Kristof

Fietsherstelling
Velomakerke-sweater