Mountainbikes

Orbea OIZ_M10 2023 cameleon

Mountainbikes

Met de mountainbikes van Orbea in ons gamma, kan je bij ’t Velomakerke terecht voor de perfecte sportfiets.

Ben je op zoek naar de mountainbike die je naar het volgende niveau tilt? Of ben je van plan om sportiever te leven? Met de mountainbikes van Orbea in ons gamma, kan je bij ’t Velomakerke terecht voor de perfecte sportfiets.

Orbea is ons huismerk en staat voor kwaliteit en garantie. Dit topmerk uit het Baskenland garandeert een levenslange garantie op het frame. Dergelijke kwaliteit en garantie kunnen wij alleen maar aanjuichen.

Heb je altijd je eigen sportfiets willen samenstellen? Bij Orbea kan je dat. Je hebt de mogelijkheid om je hoogsteigen persoonlijke fiets samen te stellen. Bepaal zelf de kleuren en componenten die op de fiets geïnstalleerd worden.

Je kan zelf een poging wagen via deze link (https://www.orbea.com/be-nl/myo) of kom een keer langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar. Daar kan je hem zelf samenstellen op ons touchscreen en kan je bij ons te rade voor advies.

In ons service center kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw mountainbike of sportfiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Orbea mountainbikes te bezichtigen en ontdek zelf uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte fiets.

Bekijk onze mountainbikes in de shop!

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van mountainbikes

Heb je interesse om een Mountainbike te kopen?

Heb je interesse om een Orbea mountainbike te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele mountainbikes van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere fietsen?

GESLOTEN

Beste klanten,

we zijn gesloten de volgende datums:

1) woensdag 1 mei : feest van de arbeid

2) donderdag 9 mei is de winkel gesloten omwille van ‘OHV’. Wij maken de brug met dat weekend. 
Dus ook 10 en 11 mei gesloten.

3) Maandag 20 mei met Pinkstermaandag 

4) Op zaterdag 25 mei zal de winkel uitzonderlijk om 12u gesloten zijn.

Fietsgroeten Katrin & Kristof

Fietsherstelling
Velomakerke-sweater