Gazelle

Koninklijke Gazelle

Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen die perfect aansluiten op wat jij nodig zou kunnen hebben. Hun fietsen zijn vervaardigd om zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk te zijn. Bovendien steken zij veel werk in het maken van slimme designs en innovatieve technieken. Gazelle is een kwaliteitsmerk waar je op kan vertrouwen.

Koninklijke Gazelle

Of je nu op zoek bent naar een E-bike om lekker mee rond te toeren of voor dagelijks woon-werkverkeer, dankzij Gazelle hebben wij de ideale fiets voor jou. Van E-bikes met een lage instap voor extra comfort tot supersnelle speed pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbijrijdt.

Gazelle beschikt over een breed gamma, dus er zit vast een wel fiets tussen die jou aanspreekt. Damesfietsen, Herenfietsen. Uiteraard staan wij je bij met raad en daad om de perfecte Gazelle fiets uit te kiezen. We zorgen niet alleen dat de fiets functioneel is voor jouw gebruik, maar ook dat hij perfect afgesteld is op jouw lichaamsbouw.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van je Gazelle fiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Gazelle fietsen te bezichtigen en voel zelf hoe ze met de allerbeste materialen zorgvuldig samengesteld zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte fiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Gazelle fietsen

Een Gazelle fiets kopen?

Heb je interesse om een Gazelle fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?

GESLOTEN

Beste klanten,

we zijn gesloten de volgende datums:

1) woensdag 1 mei : feest van de arbeid

2) donderdag 9 mei is de winkel gesloten omwille van ‘OHV’. Wij maken de brug met dat weekend. 
Dus ook 10 en 11 mei gesloten.

3) Maandag 20 mei met Pinkstermaandag 

4) Op zaterdag 25 mei zal de winkel uitzonderlijk om 12u gesloten zijn.

Fietsgroeten Katrin & Kristof

Fietsherstelling
Velomakerke-sweater