Gudereit

Gudereit

Gudereit fietsen zijn betaalbare fietsen van zeer goede makelij. Dit Duitse merk staat al drie generaties lang garant voor vakmanschap en liefde voor techniek. Tot op de dag van vandaag wordt elke Gudereit fiets in Duitsland met de hand gemaakt.

gudereit

Ook wanneer je comfortabel wil fietsen met veel rijplezier en weinig onderhoud is Gudereit de fiets voor jou. Ze staan gekend voor hun comfortabele rijgedrag, schakelen erg vlot en hebben weinig onderhoud nodig.

Mocht je toch een onderhoud of herstelling nodig hebben van je Gudereit fiets? Dan kan je steeds in ons servicecenter terecht.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om een proefrit te maken op een van onze Gudereit fietsen. Bovendien heeft Zaakvoerder Kristof een uitgebreide kennis van het merk en voorziet hij je graag van de nodige adviezen.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Gudereit

Een Gudereit fiets kopen?

Heb je interesse om een Gudereit fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?