Bakfietsen

DOUZE bakfiets

Bakfietsen

Wil je genieten van een fiets met trapondersteuning? Dan kan je bij ons terecht voor een breed gamma E-bikes.

Bakfietsen zijn superhandig voor jonge ouders, maar ook als je vaak een logistieke oplossing nodig hebt. De vrijheid die een bakfiets schenkt is ongekend: zonder problemen de kinderen naar school brengen om daarna boodschappen te doen en dat allemaal zonder parkeerproblemen.

We maken een bewuste keuze voor het merk Douze. Douze bakfietsen hebben een uniek stuursysteem dat werkt met kabels in plaats van een klassieke stuurstang. Bovendien kan de bakfiets op slechts vijf minuutjes in twee delen verdeeld worden en dat is dan weer handig om hem te vervoeren.

Heb je specifieke wensen voor je bakfiets? Bij Douze kan je zelf een fiets samenstellen. Je begint met het kiezen van een model en frame. Daarna bepaal je de kleur en kies je de componenten die op de fiets geïnstalleerd mogen worden. Mocht je daarbij graag advies krijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van jouw bakfiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om onze bakfietsen van Douze te bezichtigen. Dan kan je zelf ontdekken uit welke topmaterialen zij vervaardigd zijn. Zaakvoerder Kristof is een ervaren fietser en kan je adviseren in de zoektocht naar de perfecte bakfiets.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Bakfietsen

Heb je interesse om een Bakfiets te kopen?

Heb je interesse om een Bakfiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je de Bakfiets toch een keer van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.