Douze Cycles

Douze Cycles

Douze Cycles is een Frans merk en staat gekend als dé specialist in bakfietsen. Hun visie is dat elke reis op een bakfiets mogelijk moet zijn met comfort en veiligheid voorop. Douze bakfietsen maken gebruik van een uniek stuursysteem dat werkt met kabels in plaats van de klassieke stuurstang.

douze-cycles

De bakfietsen van Douze kan je overal terugvinden, zowel op de weg als de minder betreden paden. Kinderen, ouders, grootouders, studenten, chef-koks, bakkers, loodgieters, elektriciens, etc. over gans de wereld doen beroep op hun handige Douze bakfiets.

Heb je specifieke wensen voor je bakfiets? Bij Douze kan je zelf een fiets samenstellen. Je begint met het kiezen van een model en frame. Daarna bepaal je de kleur en kies je de componenten die op de fiets geïnstalleerd mogen worden. Mocht je daarbij graag advies krijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en de herstelling van je Douze bakfiets.

Als je niet helemaal overtuigd bent, kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel te Vosselaar om de Douze bakfietsen een keer te bekijken. Zaakvoerder Kristof heeft een uitgebreide kennis van het merk en voorziet je graag van de nodige adviezen.

Velomakerke-Logo

Paar voorbeelden van Douze Cycles fietsen

Een Douze Cycles bakfiets kopen?

Heb je interesse om een Douze Cycles bakfiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Bel naar 0477 30 12 59 of vul contactformulier in om een afspraak te maken.

Interesse in andere merken?

GESLOTEN

Beste klanten,

we zijn gesloten de volgende datums:

1) woensdag 1 mei : feest van de arbeid

2) donderdag 9 mei is de winkel gesloten omwille van ‘OHV’. Wij maken de brug met dat weekend. 
Dus ook 10 en 11 mei gesloten.

3) Maandag 20 mei met Pinkstermaandag 

4) Op zaterdag 25 mei zal de winkel uitzonderlijk om 12u gesloten zijn.

Fietsgroeten Katrin & Kristof

Fietsherstelling
Velomakerke-sweater